Ilse 

Love comes first. 

Love will always come first. 

Let me capture your love.

 

Wie ben ik?
 

Een fotograaf uit Deurne die binnen Nederland en België reist en het allerliefst momenten vast legt die er echt toe doen. Met liefde en spontaniteit!

Ik ben een liefhebber van avontuur, ben gek op bloemen, wandelen in het bos, dansen op festivals en op vakantie gaan naar de mooiste plekken.

Geef mij een lekker koud biertje, zet me op een bergtop of op een fijn strandje samen met mijn lief en ik ben in de hemel!
 

Sinds kort ben ik samen met een superleuke vent, nog veel gekker op avontuur dan ik en samen gaan we vast en zeker heel veel mooie momenten beleven! We hebben elkaar ontmoet op één van de mooiste en avontuurlijkste plekken van de wereld, Costa Rica. Aankomende zomer gaan we heerlijk samen rondtrekken door Oostenrijk, Slovenïe en Italië en ik kijk er nu al naar uit om de mooiste herinneringen te maken samen.

 

Deze liefde voor avontuur en spontaniteit breng ik ook terug in mijn fotosessies. Ik probeer jullie tranen te laten lachen, emoties te laten voelen en vooral ontzettend te laten genieten van het moment van even samen zijn!

 

Dusss, wat zeg jij? Let’s meet voor een leuke fotosessie?!

 

Liefs,

Ilse 

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

© 2020 door Ilse Baggermans
      - Verliefd Fotografie -