Zoeken
  • Ilse Baggermans

A snowy love story!

Wauw, wauw, wauw! Wat ben ik fan van de sneeuw en wat ben ik fan van love stories! Wat een gouden combinatie en wat boffen dat ik in de 'SNEEUW' week zo vaak met mijn camera op pad mocht!


Ik heb genoten van die prachtige, witte week, deze prachtige momenten met dit verliefde koppel! Ik had het niet meer verwacht dat ik deze maand nog zulke mooie beelden zou kunnen maken en ben dan ook helemaal in mijn nopjes!


Bodien & Kevin waren de eerste twee die super spontaan reageerden op mijn oproepje! Ze waren heel toevallig die week zes jaar samen en dat MOEST gevierd worden! Hoe kan dat beter dan met een hele gezellige, cozy, winterse liefdessessie?!


Zo gingen we samen op pad en wat ben ik blij met het resultaat! Kijken jullie mee?!315 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven