Zoeken
  • Ilse Baggermans

Cozy autumn mini's!

Bijgewerkt op: 29 okt 2020

Wauw, wat gaan jullie jaloers zijn dat je hier niet bij was! Deze ochtend was zo ontzettend tof... ik neem jullie mee naar 10 oktober...


Het is 06.00 en sta rustig op. Gisteravond heb ik alle belangrijke spullen al klaar gelegd en alle accessoires al naar de auto gebracht. Ik hoef alleen nog even heerlijke, warme chocomel te maken. Al snel ruikt mijn hele huisje naar chocola en kan alleen maar denken, wat heb ik zin in deze ochtend!


Langzaam wordt het steeds wat lichter en tot mijn grote verbazing zie ik dat het gewoon helemaal helder is.. zou het dan toch een prachtige zonsopkomst worden?! De hele week werd er aangegeven dat er zaterdagochtend regen zou vallen... ik heb zelfs getwijfeld of de mini's niet verzet moesten worden... Toch besloten om door te laten gaan en dan nu getrakteerd worden op een zonsopkomst?! Yes, mijn fotografenhart maakt een sprongetje!


Ondertussen is de chocomel lekker warm en vertrek ik naar de locatie. Daar ontmoet ik Kiki. Kiki helpt me vandaag bij de cozy mini's en maakt leuke behind the scenes van hoe ik aan het werk ben! Ze is al net zo excited als ik over deze mooie zonsopkomst!


Al snel komen Kelly en Daan. Ik sleur ze mee naar een plekje waar de zon net boven de boomgrens uitkomt en ik sta helemaal te stuiteren achter mijn camera! Wat een prachtig licht! Nadat we hier wat foto's hebben gemaakt lopen we door naar de styled setting. Zo leuk met dekentjes, kussentjes en pompoenen, want het is immers oktober! Kiki schenkt warme chocomel in en al kletsend drinken we deze op. Daarna maken we nog even een aantal foto's op dit mooie plekje en zit de shoot er alweer op!


We moeten even wachten op Danique & Valentijn en daarom besluiten we om ook even foto's van onszelf te maken, geen straf natuurlijk! Altijd leuk om ook even wat toffe foto's van jezelf te hebben en het zonnetje is nog steeds zo mooi, daar moeten we gewoon gebruik van maken!


Al snel arriveren D&V en zij hebben hun kleine puppy Woody meegenomen. 16 weekjes oud en als echte hondenliefhebber ben ik door het dolle heen! Wat een schatje is het!


Danique en Valentijn heb ik al vaker op de foto mogen zetten en ook nu is het weer een feestje. We maken foto's met kleine Woody en proberen een aantal nieuwe dingen uit! Zoals het maken van een leuk gifje en wat nieuw tricks voor super spontane foto's!


Na deze shoots zijn Kiki en ik ijskoud, maar zoooo enthousiast. We besluiten om nog even gezellig na te kletsen over deze toffe ochtend en ik weet zeker... Dit ga ik nog eens doen! Dus jij maakt kans om erbij te zijn! In februari ga ik namelijk cozy winter mini's organiseren... laten we hopen op sneeuw die ochtend!


Dus wordt jij na het zien van deze foto's ook dolenthousiast? Wil je ook meedoen met de cozy winter mini's? Laat dan alvast via het contactformulier je gegevens achter! Dan stuur ik jullie als eerste alle informatie toe en maken jullie als eerste kans op een plekje!


Liefs,

Ilse!153 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven