Zoeken
  • Ilse Baggermans

EINDELIJK! Deel ik deze bijzondere shoot met jullie...

Op een fijne zondagochtend in december komen Lianne en Robin mij ophalen... We rijden naar mijn nieuwe, favoriete locatie. Een prachtig heide gebied in de buurt van mijn nieuwe woonplaats!


Lianne is mijn jongere zusje. Zij en Robin verwachtten eindelijk hun kindje! Eindelijk, inderdaad...


Het heeft allemaal te maken met deze vraag. Een vraag waar ik echt een hekel aan heb.


De meest pijnlijke vraag die gesteld kan worden aan een vrouw is denk ik wel; 'Enne, wanneer beginnen jullie aan kinderen?'. Veel mensen vergeten wel eens dat het niet voor iedereen weggelegd is om makkelijk kinderen te krijgen. Dat het voor hen niet makkelijk is om over te praten met anderen, ervoor uit te komen dat het misschien niet lukt. Er is verdriet, machteloosheid, er is zo'n grote wens... Zo'n groot verlangen... Maar het krijgen van een kleintje is niet voor iedereen zomaar weggelegd.


Zo was het ook voor mijn zusje en haar man een moeilijke, lange en verdrietige weg. Super blij zijn ze dan ook dat ze heel binnenkort EINDELIJK hun kleine meisje in hun armen kunnen sluiten. Haar heerlijk kunnen knuffelen en liefhebben!


En deze zwangerschap, verdiend het dus ook om gevierd te worden, om herinnerd te worden en is voor mij de meest speciale shoot die ik heb mogen doen!


Nu het steeds dichterbij komt dat de kleine geboren wordt, ben ik alleen maar blijer voor ze! Ik kan niet wachten tot hun kleine meisje, mijn lieve nichtje, geboren wordt!


88 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven