Zoeken
  • Ilse Baggermans

Let's shoot in the water!

Wauw, wat is het lang geleden dat ik een blog heb geschreven! Ik denk zelfs dat ik deze toen ook geschreven heb over Jeroen en Janneke. Toen nog zwanger van kleine Auri...


Jeroen en Janneke heb ik inmiddels al heel vaak op de foto gezet, inmiddels voelt dat ook zo vertrouwd! Super leuk om ook nu voor hen zwangerschapsfoto's te mogen maken en.... heeeeel snel ook foto's van hun tweede kleine meid! Ja, je leest het goed, Auri is inmiddels grote zus geworden van Imre!


Terug naar de shoot! Op een licht bewolkte ochtend gingen we op pad om foto's te maken... Eerst in de bossen en daarna richting het water. Janneke was zo stoer om super ver het water in te gaan en zo konden we echt prachtige foto's maken! Auri wilde natuurlijk graag het voorbeeld van haar mama volgen en ging ook fijn met haar voetjes in het water! Wat een schat van een meid is het geworden, ze gaat vast een hele lieve grote zus zijn!


En nu, tijd om jullie jaloers te maken op deze mooie foto's, zodat jullie heel snel ook een shoot bij mij boeken! See ya!!
224 keer bekeken1 reactie

Recente blogposts

Alles weergeven